31 Temmuz 2024 Çarşamba

Kayahan Demir'in Yeni Romanı: Sidelya - Yüzen Ada


Pera Palas'ta Onbir Gece, Mona Lisa Senfonisi, Hafıza Koleksiyoncusu, İstanbul Portresi, Evvel Zaman Koleksiyoncusu gibi birçok başarılı eserlerle kitaplığımızı dolduran yazar Kayahan Demir; yeni romanı daha doğrusu yeni serisinin ikinci kitabı Sidelya - Yüzen Ada ile geri dönüyor.

Şimdiden okurları tarafından sabırsızlıkla beklenen Bir Zamana Yolculuk Polisiyesi serisinin ikinci kitabı Sidelya - Yüzen Ada ile yine soluksuz bir maceraya davet ediyor. Sidelya - Yüzen Ada, okuyucularıyla 6 Ağustos 2024 tarihi itibaren buluşacak.

Sidelya - Yüzen Ada Romanının Konusu

Sidelya - Yüzen Ada romanının arka kapak bilgisi şu şekilde: Pera Muhafızı Demirbey, Galata Kulesi ve Kız Kulesi'nde işlenen cinayetlerin peşinde!

Beyoğlu'nda asayişi sağlamasıyla nam salmış Demirbey'in huzurunu bu kez Galata Kulesi yakınlarında işlenen cinayet kaçırır. Katilin peşine düşen Demirbey, bu sırada Galata Kulesi ve Kız Kulesi arasındaki bilinmeyen ilişkiyi öğrenir ve cinayeti çözmek için büyük bir ipucu elde eder. Cinayeti aydınlatmak için canla başla çalışan Pera Muhafızı, bir yandan da gördüğü rüyalarla boğuşmaktadır. Ailesi ve geçmişi, rüyalarında Demirbey'in peşini bırakmaz. Demirbey, kendisiyle ilgili sorulara da cevap bulmak zorundadır.

Sevilen polisiye yazarı Kayahan Demir’in yeni kitabı Sidelya -Yüzen Ada, tarih ve macera odaklı kurgusuyla okurlarını zamanda yolculuğa çıkaracak.

Kayahan Demir'in akıcı ve sürükleyici anlatımı, okuru sayfalar arasında kaybolmaya davet ediyor gibi gözüküyor.

Tarihi Bir Macera!

Sidelya - Yüzen Ada, hem genç okuyucular hem de polisiye severler için keyifli bir okuma deneyimi sunuyor. Kayahan Demir, bu kitapla birlikte "Bir Zaman Yolculuk Polisiyesi" serisini daha da güçlendiriyor. Gizem ve maceranın iç içe geçtiği bu eşsiz roman, okuyucularını yeni dünyalara götürmeyi vaat ediyor.

Kayahan Demir'in yeni polisiye serisini okumak isteyenler için aşağıdaki sıralamayı dikkat etmelisiniz. O zaman notlar alınsın!

Bir Zamana Yolculuk Polisiyesi Serisinin Sıralaması

İkinci Kitap: Sidelya - Yüzen Ada

Yazar Kayahan Demir, ayrıca sosyal medya hesabından yeni romanı Sidelya: Yüzen Ada için: "Kimler benim gibi sabırsız ve heyecanlı? Sidelya - Yüzen Ada'nın çıkmasına sadece bir hafta kaldı. Yeni kitabımız 6 Ağustos'tan itibaren sizlerle buluşmaya başlayacak!

Kayahan Demir'in "Bir Zaman Yolculuk Polisiyesi" serisinin ikinci kitabı "Sidelya: Yüzen Ada", polisiye severler için kaçırılmaması gereken bir eser.

Peki siz serinin ikinci kitabı için heyecanlı mısınız? Kayahan Demir'in romanlarını nasıl buluyorsunuz? Sizce bizi nasıl bir macera bekliyor? Yorumlarda buluşalım!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.