27 Ağustos 2024 Salı

Işıl Işık'ın Yeni Romanı: Ona Kadar Say 2 - Körebe


Paranormal Hikayelerinin Kraliçesi olarak bilinen Işıl Işık'ın merakla beklenen yeni kitabı Ona Kadar Say serisinin 2. kitabı Körebe ile okuyucularıyla buluşmaya hazırlanıyor. Serinin ilk kitabı Ona Kadar Say ile geniş bir hayran kitlesi edinen Işık, serinin ikinci kitabında yine sürükleyici bir hikâye sunuyor.

Ona Kadar Say 2 - Körebe Konusu

Işıl Işık'ın sosyal medyada okurlarıyla paylaştığı bu heyecanlı haberde 30 Ağustos 2024 tarihinde okurlarla buluşuyor. Yazar Işıl Işık bu haberi şu sözlerle okurlarıyla paylaştı: "Ona Kadar Say - 2 Körebe 30 ağustos tarihinde sizinle olacak. Ön siparişler açıldığında haber vereceğim. Kapağı yukarıda kanalda paylaştım, kanala katılmayı unutmayın. :) Hadi heyecandan ölelimmmm..."

Ona Kadar Say - Körebe'nin konusu ise şöyle: İngiltere'de yaşayan ancak bütün dünyaya haberler hazırlayan genç adli muhabir Mabel, aldığı ani bir telefonla Türkiye'ye döndükten sonra çocukluğundan beri en yakını olan, en sevdiği kişinin beklenmedik ölümünü örten sır perdesini aralamaya çalışmıştı. Ancak ister istemez olaylar onu da bu gizemli ölüm olayının içine çekmişti, olay içinde olay yaşanmış ve Mabel şaşırtıcı bir sonuca ulaşmıştı.

Bu ikinci kitapta serüven başka yollara da saparak devam ediyor. Mabel bir yandan eski sevgilisinin yardımıyla peşini bırakmayan beladan kurtulmaya çalışırken bir yandan da İstanbul Emniyeti'ne çetrefil ve çok garip bir olayda yol gösteriyor. Işıl Işık'ın kaleminden yine soluk soluğa okunacak bir serüven.

Ona Kadar Say Serisinin Sıralaması

Paranormal, gerilim, gizem sevenler; bu seriyi kaçırmasın. Eğer seriye şimdiden başlamak istiyorsanız aşağıdaki sıralamayı dikkat etmelisiniz.

Ona Kadar Say Serisi

  1. Kitap: Ona Kadar Say - Saklambaç
  2. Kitap: Ona Kadar Say - Körebe

Ona Kadar Say 2 - Körebe çok yakında raflardaki yerini alacak. Serinin devamı hakkında daha fazla bilgi almak ve yazarın dünyasına daha yakından tanıklık etmek isteyenler için bu kitap, kaçırılmayacak bir fırsat. Işıl Işık'ın hayranları, bu yeni macerayı heyecanla beklerken gerilim dolu bu hikâye ile tanışmak için sabırsızlanıyor.

Kitabın yayınlanmasını beklerken, yazarın diğer eserleri olan Tünelden Önceki Beyaz Ev Serisi ve Paranormal Hikayeler 1 ve 2'sini okuyarak Işık'ın üslubuna aşina olabilirsiniz. Işıl Işık'ın diğer romanlarına bir göz atmak isteyenlere önceki yazılarımızı paylaşıyoruz.

Işıl Işık'ın Kitapları


Ona Kadar Say serisi biz okurları nerelere götürecek, bakalım... Yeni gelişmeler olduğunda siz okurlarımızı bu yazımızda bilgilendiriyor olacağız. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

Peki siz Işıl Işık'ın yeni romanı Ona Kadar Say 2 - Körebe için heyecanlı mısınız? Seri hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce Tünelden Önceki Beyaz Ev serisi mi Ona Kadar Say serisi mı? Yorumlarda buluşalım!

2 yorum:

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.